1. Избери хотел
2. Избери настаняване
3. Информация
4. Потвърждение

3 starsХотел Боряна, Албена, България

Избран период:

Избор на настаняване:

Хора:

Цена:

Цена в лева: 0.00 лв.Добави

Резервация

Цените включват: нощувка, Аll inclusice, Wi - Fi интернет, курортна такса, застраховка, чадър и 2 шезлонга на плажа.
 

Плаж пред хотел Боряна: безплатни 1 чадър и 2 шезлонга. Шалтетата са срещу заплащане.
Водноспасителната служба на плажа е с работно време от 08:15 до 18:00часа. След това плажът е неохраняем. Моля спазвайте указанията на водноспасителната служба и флаговата сигнализация. Безплатна детска площадка на плажа пред хотела

Басейн:
Гостите на хотела използват басейна на хотел Боряна. Работното време на басейна е от 08:15 до 18:00 часа, а за периода 01.07.2014 -31.08.2014 от 08:15 до 19:00 . Извън тези часове басейнът е неохраняем, поради което Ви молим да не го използвате. Чадърите и шезлонгите на басейна са безплатни .

Ол инклузив програма:
От 7.30-23.00 часа
Работно време ресторант БОРЯНА:
Закуска 07.30-10.00ч.
Обяд 12.30-14.30ч.
Вечеря 18.30-21.00ч.

Тематични вечери:
българска национална, италианска и морска.
Барбекю: 7 пъти седмично по време на вечеря за месеците юли и август
Междинно хранене: от 11:00 до 16:30ч на снек бара на басейн Боряна - топли и студени снаксове,пица, десерти, плодове, сладолед.
Храна, която се изнася от ресторанта се заплаща допълнително!

Dine around програма:
безплатна. На всеки гост с престой от минимум 7 дни в периода до 30.06.2014 и след 01.09.2014 се полага един обяд и една вечеря с предварителна резервация на рецепцията на хотела най-късно в предходния ден до 15ч., в един от изброените а ла карт ресторанти в к.к. Албена по определено меню: Ciel Blue -френски, Калиопа - гръцки, Текс Мекс - мексикански, Поколо Локо – стек хаус, Ти Амо - италиански, Зелена Ябълка. Полага се по избор от менюто на 1 салата , 1 предястие, 1 основно, 1 десерт и минерална вода безплатно.

Барове:
Безплатни български алкохолни напитки, наливни безалкохолни напитки, наливни
вина, наливна бира, минерана вода, кафе, чай.
Вносните алкохолни напитки и коктейлите се заплащат допълнително.
Лоби бар 10.00-23.00
Бар басейн 11:00-22:00
Бар ресторант 10:00-23:00
След 23:00ч всички напитки се заплащат допълнително.

Анимация:
Шестдневна спортна и занимателна анимационна програма за възрастни,тривечернипредставления, шестдневна анимационна програма за деца от 4 до 12г. на басейн
Боряна, тенис на маса, детска дискотека, плажен волейбол, плажен тенис и футбол, дартс, шах, табла и много други занимателни игри.

Услуги срещу допълнително заплащане:
Екскурзии, Рент а кар, такси, Спа център, Масаж, Фризьорски салон, факс услуги, пране, гладене, гледане на деца, интернационална и българска преса, шалтета за шезлонги.
Специалните напитки по меню, вносните алкохолни напитки , коктейлите, чипс, Харибо, ядки, бутилирани напитки и тютюневите изделия са срещу допълнително заплащане.
На всеки 20 мин. има влакче до центъра от хотела срещу заплащане.

Намаления:

- Деца от 0 до 2 ненавършени години се настаняват и изхранват безплатно.
- Дете от 2 до 12 ненавършени години, настанено с двама пълно плащащи родители, се настанява и изхранва безплатно. Второ дете, настанено с двама пълноплащащи родители на допълнително легло, ползва 70% отстъпка от цената за легло в двойна стая.
- Дете от 2 до 12 ненавършени години, настанено с един пълноплащащ родител на редовно легло, се настанява и изхранва безплатно, а възрастния заплаща за единична стая. Второ дете, настанено с един пълноплащащ родител на допълнително легло, ползва 70% намаление от цената за единично настаняване.
- Трети възрастен, настанен на допълнително легло, ползва 20% отстъпка от цената за легло в двойна стая.

Забележка:
Не всички стаи позволяват настаняване на 2+2. Възрастта на дете се смята към датата на пристигане в съответния хотел.

Нови правила за паркиране валидни за месеците юли и август:
- При престой надвишаващ 30 минути се заплаща такса от 6 лева на автомобил за всеки 24 часа считано от часа на вход в комплекса.
- Гостите с автомобили, настанени в хотелите на Албена заплащат 6 лева еднократна такса при настаняването си. При евентуално излизане и обратно влизане в комплекса по време на престоя се отчита такса от 2 лева, която се заплаща на рецепция в съответния хотел.
 

2008 Starry Travel Ltd. ©® Уеб дизайн Булгармарк ООД.