3 starsСозопол Дриймс, Созопол, България

Созопол ДриймсСозопол ДриймсСозопол ДриймсСозопол ДриймсСозопол ДриймсСозопол ДриймсСозопол ДриймсСозопол ДриймсСозопол ДриймсСозопол Дриймс
Апартаментен комплекс Созопол Дриймс се намира в непосредствена близост до най-големия Созополски плаж - Харманите. Сградата е построена през 2006 година в уникалната архитектура, взаимствана от старите созополски къщи.

Настаняване:
Апартаментите разполагат с напълно оборудвана кухня: хладилник, котлони, микровълнова фурна, аспиратор, всички необходими кухненски прибори и съдове за хранене и приготвяне на храна. Оборудвани са с климатик, собствен бойлер, вана в банята и всички удобства, предразполагащи туристите да се чувстват като у дома си. Всеки от светлите апартаменти има самостоятелен балкон с гледка към Черно море или вътрешния двор. 
 
Комплексът е от затворен тип с денонощно контролиран достъп. Разполага с подземен гараж, който може да бъде нает срещу заплащане, а в непосредствена близост има два открити паркинга. 
 
Плаж Харманите е разположен в югоизточната част на град Созопол и има всички условия за почивка. Предлага чадъри и шезлонги под наем, както и свободна зона, а за сигурността на летовниците отговарят спасители и медицински лица. Той е едно от най-модерните места по черноморието ни, с голям брой заведения и дискотеки за нощни забавления, а също така предлага и многообразие от водни атракции.
 
Град Созопол е разположен на няколко малки полуострова в южната част на Бургаския залив. Наследник е на гръцката колония Аполония и заедно с Несебър е един от най-старите български градове.
 
Апаратаментите са категоризирани като самостоятелни стаи с категория 3 звезди.

Цени на хотела

Стаи

Услуги на хотела

NУслугацена
1Без изхранване0 лв.

Цените са на помещение и включват: нощувка, курортна такса и застраховка.

Настаняване на допълнително легло в студио и до две допълнителни легла в апартаментите - безплатно!

Дължи се еднократна такса почистване след освобождаване на апартамента за престой над 3 нощувки – 20 лв. за студио и апартамент с една спалня и 40 лв. за апартамент с две спални.

Резервирайте на телефон: 0879 46 80 45

2008 Starry Travel Ltd. ©® Уеб дизайн Булгармарк ООД.