3 starsSamothraki Village, Остров Самотраки, Гърция

Samothraki VillageSamothraki VillageSamothraki VillageSamothraki VillageSamothraki VillageSamothraki VillageSamothraki VillageSamothraki VillageSamothraki VillageSamothraki Village

Samothraki Village се намира в местността Palaiopoli, само на 4 км. от Kamariotissa, главния град и пристанище на остров Самотраки.

Хотелът разполага с малко фоайе, традиционнен бюфет с гръцки специалитети, ресторант, бар, бар на басейна, градина на покрива, 2 басейна, снек бар, сейф, ТВ сателит, паркинг, сауна, хамам, масаж, джакузи, работи целогодишно.

Настаняване:
Всички стаи и суити са стилно обзаведени и предлагат: климатик, хладилник, телевизор, сешоар, телефон, автоматичен будилник, интернет, мини бар и балкони с морски изглед.

Живописният водопад Фоняс е на 12 километра. Персоналът на рецепцията може да помогне при организирането на туристически преходи, гмуркане, гребане с кану и екскурзии с кораб при заявка.

Самотраки е остров в Гърция в североизточната част на Егейско море. Разположен е между островите Лимнос, Имврос и Тасос, на разстояние 24 морски мили от Александруполис.

Площта на острова е 178 кв.км, дължината му е 17 км. Островът има овална форма, с дължина на бреговата линия 59 километра, като от тях 35 км са плажове, предимно застлани с дребни камъни.

Уникалността на острова се състои в девствената природа с рязко издигаща се планина, с богат растителен и животински свят, с гори с чинари, бор, кестени, кедри и други дървета, кристална течаща вода, с водопади, малки вирове по теченията на планинските реки. Чинаровите гори растат по плажовете и почти достигат водата.

Цени на хотела

Стаи

Услуги на хотела

NУслугацена
1(BB) Закуска вкл. в цената0 лв.

Цените включват: нощувка със закуска.

Посочените цени са на помещение, на ден: до 2-ма в Двойна стая, до 3-ма в Тойна стая и до 4-ма в Junior Suite и Апартамент. Деца до 6 год. (ненавършени) се настаняват безплатно в Двойна стая.

Минимален престой:
2 нощувки в периодите 01.05 - 30.06 и 01.09 - 30.09 
3 нощувки в периода 01.07 - 31.07
5 нощувки в периода 01.08 - 31.08.2015

2008 Starry Travel Ltd. ©® Уеб дизайн Булгармарк ООД.