1 starsВаканционно селище Омая, Гайтаниново, България

Ваканционното селище Омая се намира на няколко километра от границата с Гърция сред приказната природа между селата Нова Ловча и Гайтаниново. Село Гайтаниново се намира в планински район. Разположено е в югоизточните склонове на Южен Пирин в историко-географската област Мървашко. Отстои на 17 км югозападно от общинския център Хаджидимово и на 19 км южно от град Гоце Делчев. Климатът е преходно-средиземноморски с планинско влияние. Нетрадиционното ваканционно селище Омая се разпростира на територия от 500 дка, има 2 езера и басейн.

Настаняване: На разположение на гостите са и 7 къщи- сътворени от камък, глина и дърво. Със своето вътрешното обзавеждане, те предлагат всички удобвства на съвремието, граничещи с лукса. Комплексът разполага с шест едностайни къщи и една двустайна с голям хол на брега на едното езеро. Двустайната къщичка е за 4 + 1 човека- петия човек се настанява в хола. Друти три: въздушна, тази с тунелите и тази в земята са за по 2 + 1 човека- има възможност да спи дете до 16 год. Още три къщи– за по двама души, една от които е с две легла, разположени на буквата Г.

Стаи: Всяка къща разполага с телевизор и кабелна телевизия, камина, ел. радиатори, мини бар, баня с тоалетна, мобилен телефон.

Ресторанти и барове: Екоселище Омая разполага с ресторант, съобразен с капацитета на комплекса, където готвачът е на разположение на гостите да им приготви желаното ястие и дори да им изпържи рибата от техния улов. Още: бар басейн, барбекю градина. Има общо 2 барбекюта, едното от които е на брега на едното езеро, а другото на остров по средата на езерото.

Услуги и удобства: интернет, рум-сървиз (платен), туристическа информация, паркинг, детска площадка, басейн. На различни места са пострени беседки.

Развлечения и спорт: Тенис маса, игрище за федербал и волейбол, 2 езера, лодки, велосипеди и др. Условия за спортен риболов, лов, езда. Няколко зарибени водоема, където дори да не сте голям рибар, ще имате шанса да закачите на въдицата си пъстърва, сом или щука. Планината наоколо предлага горски маршрути– дори и с планински велосипед, дава шанс на градския човек да опознае билките, да си набере гъби (и да му бъдат приготвени още същия ден). В околията гостите могат да посетят природни и исторически забележителности, манастири, да се докоснат до старата българска традиция и занаятите.

Цени на хотела

Стаи

Услуги на хотела

NУслугацена
1(BB) Закуска вкл. в цената0 лв.

Цената включва: нощувка, закуска, ползване на басейн, разходка с лодка в двете езера, спортен риболов, колоездене и други спортове.

Доплащания:
- 50 лв. на вечер за допълнително легло

Допълнителна информация:
- В таблицата с цените със ( * ) е отбелязана  къщичка за 2-ма души с две отделни легла.

Цената на къщичка за двама е 290 лв., а на двустайната ("Езерна") е 450 лв. (за четирима). В четири от тях ("Въздушна", "Черупка", "Тунели" и "Езерна") има допълнително легло което при ползване се заплаща 50 лв..Горската къщичка е с две ъглови легла и струва 286 лв..Цената включва: нощувка, закуска, разходка из комплекса, ползване на басейн и практикуване на спортове като риболов, пинг понг, колоездене и др.

Разходка в парка Омая струва 35 лв. и 15лв. за деца от 5г. до 12 г. (в цената влиза и ползване на басейна)

Подробна информация за къщичките и комплекса вижте ТУК!

Цените не са валидни по време на национални и международни празници, когато за приложими специални пакетни цени!

Резервирайте на телефон: 0879 46 80 45

2008 Starry Travel Ltd. ©® Уеб дизайн Булгармарк ООД.