1 starsVillas Metochi , Остров Скопелос , Гърция

Villas Metochi Villas Metochi Villas Metochi Villas Metochi Villas Metochi Villas Metochi Villas Metochi Villas Metochi Villas Metochi Villas Metochi

5 вили всяка със собствен басейн
слънчеви и сенчести тераси
сателитна телевизия
CD player
гледки към морето
климатици
мокри помещения с перални
напълно оборудвани кухни с миялна машина
3 км от най-близкия град
6 км от най - близкия плаж
3 спални
2 бани с душ и 1 баня с вана
всекидневна
трапезария
камина


Интериор:
Главният вход на вилите води до голям мезонет с висок, дървен таван. Долният етаж на мезонета разполага със спалня затворена с плъзгаща се врата. Спалнята води до голяма тераса, която във едни от вилите гледа към басейна и града, а в други към планината. Няколкко стълби надолу водят до всекидневната и кухнята. И двете вили са обзаведени с мека мебел, камини, големи трапезарни маси. Помещенията са светли и уютни.

Кухните на вилите са напълно оборудвани и са разположени благоприятно за изнасяне на храненията на голямата тераса  с невероятна гледка към  пристанището и долината Stafilos. Терасите разполагат с трапезарни маси и навеси за сянка през деня. Със сигурност ще прекарвате много време на тези слънчеви тераси и ще се любувате на невероятните гледки.

На следващо ниво по – надолу във вилите се намира главната спалня оборудвана с голям гардероб, телевизор и персонален компютър. Спалнята разполага със собствена баня с душ и вана. На това ниво на вилата се намира голямо мокро помещение с пералня. Няколко стълби по – надолу се намира и третата спалня, комфортно обзаведена с 2 легла, гардероб и компактен всекидневен кът.

Басейните на вилите разполагат с голяма трапезарна маса и голям чадър. Територията около басейна е обширна и красиво декорирана с цветя и тревна площ, която е много подходяща за деца. Разбира се, тук отново ще се наслаждавате на взимаща дъха гледка и бихте могли да прекарате невероятни романтични вечери.

Вилите се различават по цвета на обзавеждането си, но всичките са с подобно интериорно разположение и обзавеждане като описанието по – горе.

Удобства:
Местността, където се намират вили Metochi е наскоро обособена непосредствено под манастира Evangelistria, врязана в хълма и обградена от много зеленина. Каменните стени, големите веранди и голямото пространство, които предлагат вилите ще Ви даде усещане за несравним лукс. Красивите градини с частни басейни позиционирани на ръба на хълма, ще открият пред Вас едни от най – забележителните гледки към пристанището и град Скопелос.
Едно от главните предимства на вили Metochi e непосредствената близост както до града, така и до плажовете. В лесно достъпния Скопелос, само на няколко минути с колата, ще намерите множество магазини, кафенета, барове и ресторанти.
 

Цени на хотела

Стаи

Услуги на хотела

NУслугацена
1Без изхранване0 лв.

Цените са в лева за цялата вила и включват:
- настаняване спрямо заетостта на вилата
- посрещане на пристанището от представител на фирмата партньор
- карта с указания
- почистване и смяна на спално бельо 2 пъти седмично 

Допълнително легло – 40 лв. на ден
Бебешко кошче – 15 лв. на ден

Рент-а-кар на острова:
Нисък сезон / 01.05 – 30.06.2012 / и / 24.08 – 31.10.2012 /
- ATOS или подобна – 27 EUR на ден
- GERTZ или подобна – 31 EUR на ден
- CITROEN C3 или подобна – 34 EUR на ден
- SUZUKI JIMNY 4X4 – 46 EUR на ден

Среден сезон / 07.07 – 09.07.2012 /
- ATOS или подобна – 29 EUR на ден
- GERTZ или подобна – 31 EUR на ден
- CITROEN C3 или подобна – 34 EUR на ден
- SUZUKI JIMNY 4X4 – 46 EUR на ден

Висок сезон / 10.07 – 23.08.2012 /
- ATOS или подобна – 40 EUR на ден
- GERTZ или подобна – 40 EUR на ден
- CITROEN C3 или подобна – 52 EUR на ден
- SUZUKI JIMNY 4X4 – 65 EUR на ден
 
Цените включват:
- наем на кола на ден
- всички местни такси
- застраховка


* Резервациите за кола под наем се заплащат от България в лева по кулс 1 EUR = 1.96 лв.

* Пътищата на острова са много тесни, препоръчва се да оставите колата си, ако тя е голяма, на пристанището във Волос и да наемете кола на острова.

2008 Starry Travel Ltd. ©® Уеб дизайн Булгармарк ООД.