3 starsСемеен хотел Севастократор, Арбанаси, България

Семеен хотел СевастократорСемеен хотел СевастократорСемеен хотел СевастократорСемеен хотел СевастократорСемеен хотел СевастократорСемеен хотел СевастократорСемеен хотел СевастократорСемеен хотел СевастократорСемеен хотел СевастократорСемеен хотел Севастократор

Семеен хотел Севастократор се намира в архитектурно- историческия резерват Арбанаси, на 3 км от Велико Търново- старата българска столица- и 3 км от магистралата София - Варна. Наред с разположените в близост други средища на културен туризъм - Трявна, Дряново, Троян - Арбанаси  днес е привлекателен център както за българските, така и за чуждестранни посетители.ю

Хотелът разполага със стаи и апартаменти, които ще Ви предложат много повече от удобство и комфорт, а именно, едно незабравимо преживяване за Вас, семейството и близките Ви.

Хотел Севастократор предоставя на своите гости подземен и открит паркинг, лоби бар и ресторант с живописна гледка към Велико Търново, детски кът и площадка за най-малките си гости, барбекю, открит басейн и 2 конферентни зали. Модерният СПА-център е идеално място за Вашата отмора и релакс.

Малко ресторанти могат да предложат както кухня за ценители, така и изискана атмосфера, класно обслужване и не на последно място - невероятна гледка към града на царете - Велико Търново. Ресторант Севастократор, който разполага със 180 места, може да се похвали с всичко това, както и с опит в организиране на семейни, фирмени и сватбени тържества.

В самото сърце на България - близо до Велико Търново - ще намерите парк-хотел Севастократор, място, което се отличава със своя собствена индивидуалност, стил и атмосфера. Съхранявайки история, дух и традиции, Арбанаси и днес ще Ви очарова  така, както по време на знаменитите български владетели - самодържци и севастократори - царували в старопорестолния Търновград.

Цени на хотела

Стаи

Услуги на хотела

NУслугацена
1(BB) Закуска вкл. в цената0 лв.

Цените включват: нощувка, закуска, охраняем подземен паркинг, интернет, туристическа такса и застраховка.

Намаления:
Дете до 11.99 г. се настанява безплатно не ползващи допълнително легло;
Дете на 6 - 11.99г. на редовно легло заплаща 50% от цената за легло;
Лица на допълнително легло - 25 лв./ден

 

Цените Не са валидни по време на официални, национални и регионални празници. В тези периоди се прилагат пакетни цени обвързани с минимален брой нощувки и/или куверт!

Резервирайте на телефон: 0879 46 80 45

2008 Starry Travel Ltd. ©® Уеб дизайн Булгармарк ООД.