3 starsХотел Норис, Пловдив, България

Хотел Норис e разположен в центъра на гр. Пловдив, само на 5 мин. пеша от централната търговска улица, в близост до културно-историческия резерват Старинен Пловдив. Хотелът предлага стилен и уникален интериор и изключително удобно местоположение.

Настаняване: 12 Двойни стаи със спални и със отделни легла, Стаи лукс и 6 апартаменти.

Стаи: Стаите разполагат с мини бар, климатик, LCD телевизори с кабелна телевизия, телефон, безжичен Интернет, самостоателен санитарен възел. Терасите на стаите от последния етаж разкриват пред погледа динамичния град и дават възможност за романтична вечеря под звездите или лежерно и необезпокоявано прекарване на следобеда с екзотичен коктейл в ръка. Апартаментите разполагат още с дивани които се разтягат и с хидромасажни вани.

Барове: В хотела, на разположение на гостите са Лоби бар и Коктеил бар с лятна градина.  

Услуги и удобства: Възстановителен център: солариум, разнообразие от масажни терапии, маникюр, ноктопластика, професионален грим, лекарски кабинет, екип от професионалисти. Хoтелът предлага на разположение на своите бизнес-гости и конферентна зала, оборудвана с мултимедия.

Развлечения: Хотелът се намира на пешеходно разстояние от централната търговска улица и до резерват Старинен Пловдив и в близост до много заведения, ресторанти и нощни барове.

Цени на хотела

Стаи

Услуги на хотела

NУслугацена
1(BB) Закуска вкл. в цената0 лв.

Цените включват: нощувка, закуска, туристическа такса и застраховка.

Намаления:
- Допълнително легло за деца до 10 г. възраст- безплатно.
- Допълнително легло за възрастен - 18 лв.

2008 Starry Travel Ltd. ©® Уеб дизайн Булгармарк ООД.