4 starsХотел Модус, Варна, България

Хотел МодусХотел МодусХотел МодусХотел МодусХотел МодусХотел МодусХотел МодусХотел МодусХотел МодусХотел Модус

Хотел Модус е хотел с модерен дизайн и изчистена визия. Разположен е в сърцето на град Варна, в непосредствена близост до входа на Морската Градина.

Стаи
Хотелът разполага с 29 стаи и 6 апартамента.
Стаите в хотела предлагат климатик, плазмен телевизор с радио и будилник, сателитна телевизия и платени канали, мини бар, сейф, телефон с гласова поща, високоскоростен безжичен интернет, бюро, хотелска козметика от L\'Occitane. Апартаменти N4 и N6 са уникални и носещи различно настроение.

Барове и ресторанти
Бистро Модус разполага с 32 места и уютна лятна градина.В менюто ще откриете ястия по класически и авторски рецепти, както и прецизно подбрана колекция напитки.
Предлага се организиране на малки празненства до 24 човека, както и коктейли по Ваши лични или семейни поводи до 50 човека.

Конферентен център
Хотел Модус – Варна и идеално място за провеждане на конгресен туризъм в предоставената конферентна зала с 30 места. Те могат да се подредят по начин, съответсващ на вида на личнното или фирмено мероприятие: конференция, фирмено обучение, семинар, изграждане на екипи и др.
Залата е модерно оборудвана с: лаптоп, мултимедиен проектор и екран, флипчартове, DVD, долби съраунд система, телефонни линии и високоскоростен интернет.

Цени на хотела

Стаи

Услуги на хотела

NУслугацена
1(BB) Закуска вкл. в цената0 лв.

Цените включват:  нощувка, закуска на блок маса, IPTV интернет телевизия, високоскоростен мрежов и безжичен интернет, личен сейф, фитнес, сауна, безплатно ползване на велосипед (в зависимост от наличността), курортна такса, туристическа застраховка.

Намаления и доплащания:
За деца се приемат лица от 0 до 11.99 годишна възраст.
Едно дете под 12 години остава безплатно при използване на съществуващите легла и ползва закуска.
До две деца под 2 години остават безплатно за детски легла. 
Лице над 12 г. на допълнително легло заплаща 59 лв. с включена закуска.

Допълнителна информация:
- Хотелът разполага с подземен гараж с ограничен капацитет за 3 автомобила, с максимална височина 195 см. Изискава се резервация, която следва да бъде потвърдена от хотела.Цената за ползване на паркинга е 10 лева за денонощие.
- Домашни любимци не се допускат в хотела.
- Максимум капацитет на допълнителни легла в една стая е 1.
- Максимум капацитет на бебешки легла (кошари) в една стая е 2.
- Тютюнопушенето в хотела е забранено. За неспазване на забраната хотелът налага глоба в размер на 100 лв. 

2008 Starry Travel Ltd. ©® Уеб дизайн Булгармарк ООД.