4 starsБизнес Хотел Метрополитън, София, България

Хотел Метрополитън е стилен градски хотел с нестандартен дизайн, койно Ви посреща на влизане в столицата – в близост до летище София, по пътя за Бизнес парк София и на пешеходно разстояние от Международния Експо Център (IEC).

Настаняване: Хотел Метрополитън разполага с 201 помещения за настаняване (стаи и апартаменти), които предлагат първокласни удобства на бизнес хотел.

Стаи: Директни телефонни линии със система за съобщения и телефони в баните; Плоско- екранни телевизори с голям избор от програми; Климатик с контрол на температурата в самите стаи; Личен сейф в стаите; Система за събуждане; Интернет. 

Барове и ресторанти: Ресторант Метрополитън превръща кулинарното изкуство в център на добрия начин на живот. Страстта да опиташ нови вкусове е в основата на философията на ресторант Метрополитън. Бар Мет предлага специално приготвени сладкиши, фини ястия и голям избор от алкохолни напитки и музика на живо са само няколко от причините да посетите Мет Бар.

Услуги и удобства: Безплатен Интернет достъп във всички стаи и в обществените места - високоскоростна безжична връзка. Фитнес зала, релакс център, фризьорски салон, козметично студио. Хотелът разполага с 8 конферентни зали с възможност за разнообразно подреждане.

Цени на хотела

Стаи

Услуги на хотела

NУслугацена
1(BB) Закуска вкл. в цената0 лв.

Цените включват: нощувка, закуска на бюфет, туристически данък и застраховка.

Допълнителна информация:
- Цени уикенд са валидни за настаняване от петък до неделя включително.

Намаления и доплащания:
- Възрастен, настанен на допълнително легло в двойна стая заплаща 40 лв.
- Деца до 6 г., ползващи легло на родител получават безплатна нощувка със закуска. Хотелът разполага и с бебешки креватчета, които са безплатни.
- При ползване на стая от един възрастен с дете от 6 до 12 г. се таксува двойна стая на база BB.
- При възможност от страна на хотела за поставяне на допълнително легло в стаята, същото се заплаща 40 лв. на база BB.

2008 Starry Travel Ltd. ©® Уеб дизайн Булгармарк ООД.