5 starsХотел Резиденс Хеброс, Пловдив, България

Хотел Резиденс Хеброс е разположен в сърцето на Стария Пловдив, само на няколко минути от центъра на града, във възрожденски къщи, строени преди повече от 200 години от богати пловдивски търговци. Реставрирани и обновени, като запазват първоначалния си вид, днес къщите отварят врати за всички ценители на неповторимата възрожденска атмосфера. Гости на Хеброс са дипломати, бизнесмени и туристи от цял свят. На 13 март 2003г. Негово Кралско Величество Принцът на Уелс връчи на хотел Хеброс грамота за бизнес етика и бе живо заинтересуван от старинната обстановка на къщата. На 1 ноември 2006г. хотел Хеброс стана носител на Златната Марка за качество Автентична България.

Настаняване: Къщите съчетават духа и романтиката на отминалата епоха с всички удобства на нашето време. Десетте стаи на хотела / 3 апартамента, 6 двойни стаи, 1 единична/ са обзаведени с автентични мебели, всяка в различен стил. В хаета за гости на втория етаж може да посрещнете свои приятели или да послушате музика на старинния роял Бергер.
  
Стаи: Стилни и уютни стаи със сателитна тв, климатик, сауна и джакузи.

Ресторанти: Ресторант Хеброс е носител на наградата Ресторант на годината 2003 на сп. Бакхус и продължава да е сред най-добрите в страната. Менюто на ресторанта включва ястия от българската и международната кухня, приготвени с типични за сезона продукти. Провеждат се и дегустации на български вина, представени от специалист и съчетани с подходящи ястия. Ресторант Хеброс е място, което се утвърди и като сцена за изява на именити музиканти и художници. През ноември 2004г. в ресторант Хеброс беше учреден първият у нас клуб за Бавно Хранене Old Town Plovdiv, клон на международното движение Slow Food, основано през 1986г. в малко ресторантче в италианския град Бра. В Ресторант Хеброс периодично се организират събития, които целят да популяризират малко известни български продукти. Събиранията са отворени и за хора, които не са членове на организацията.

Развлечения: Трихълмието е един изключителен архитектурен резерват– в реставрираните и съживени възрожденски къщи днес се помещават множество музеи, галерии и центрове по изкуствата. Очарованието на Стария град пленява гостите на Пловдив за цял живот.

Цени на хотела

Стаи

Услуги на хотела

NУслугацена
1(BB) Закуска вкл. в цената0 лв.

Цените включват: нощувка, континентална закуска и застраховка.

2008 Starry Travel Ltd. ©® Уеб дизайн Булгармарк ООД.