2 starsХотел Априлци, Априлци, България

Хотел АприлциХотел АприлциХотел АприлциХотел АприлциХотел АприлциХотел АприлциХотел АприлциХотел АприлциХотел АприлциХотел Априлци

Хотел Априлци е разположен в центъра на град Априлци, намиращ се в подножието на северните склонове на Стара планина. Комплексът има невероятна панорамна гледка към върховете Ботев и Мара Гидик, съчетание от слънце, чист въздух, красива природа създава условия за целогодишен отдих, спорт и туризъм.

Стаи: Хотела разполага с общо 33 стаи и 4 апартамента, от които 10 стаи са в категория Стандарт и 23 стаи и 4 апартамента категория Лукс. Стаите Лукс са изцяло реновирани и се намират в подновената част на хотела.

Барове и ресторанти: лоби бар, механа Ново село, бар до басейна.

Услуги в хотела: външен басейн, тенис корт, тенис на маса, билиард. Конферентни услуги: комплексът разполага с конферентна зала с капацитет 60 места.

Спорт / Забавления: Гостите могат да ползват голям открит басейн. От него се открива великолепен изглед към снежните върхове на Стара планина. Водната площ има обособена детска част и джакузи. Удобство е откритият бар край басейна. Може да се ползва и сауна. За любителите на танци и нощни емоции работи дискотека с уникален корабен интериор. За спортно настроените гости има на разположение великолепно поддържан тенис корт, разположен в близост до борова гора. Комплексът предлага още с тенис на маса и зала за билярд.

Уникалното разположение на базата я прави отправна точка за конен, ловен и велотуризъм. От тук тръгват множество планински пътеки и маршрути из планината.

Цени на хотела

в промоция
ПАКЕТНИ ЦЕНИ ЛЯТО 2017
32 лв. на човек, на ден, настанен в двойна стая, при минимум 5 нощувки
35 лв. на човек, на ден, настанен в двойна стая, при минимум 3 нощувки
36 лв. на човек, на ден, настанен в двойна стая, при минимум 2 нощувки

Стаи

Услуги на хотела

NУслугацена
1(BB) Закуска вкл. в цената0 лв.

Цените включват: нощувка, закуска, басейн, паркинг, курортна такса и застраховка.

Намаления и доплащания:

- Деца до 3 години настанени в стаята на родителите - безплатно.
- Допълнително легло на деца от 3 год. до 12 г. - 25,00 лв.
- Допълнително легло за възрастен - 32,00 лв.
- При напускане на хотела, стаите трябва да бъдат освободени до 12:00 ч. При удължаване на престоя след 12:00 ч. се заплащат 50% от стойността на нощувката 
- Доплащане за обяд на сет меню/трикомпонентно/ - 14 лв. на човек
- Доплащане за вечеря на сет меню/трикомпонентно/ - 19 лв. на човек

Посочените цени в таблицата не важат за официални празнични и почивни дни. В тези случаи се прилагат пакетни цени обвързани с минимален брой нощувки и/или куверти!

Резервирайте на телефон: 0879 46 80 45 

2008 Starry Travel Ltd. ©® Уеб дизайн Булгармарк ООД.