2 starsСемеен Хотел Деспот Слав, Мелник, България

Семеен Хотел Деспот Слав е разположен в сърцето на старинния град Мелник, на главната улица непосредствено до градския Музей с чудесен изглед към Мелнишките пирамиди, Света Зона, а в близост са останките от древна църква. Построен е изцяло в традиционен Мелнишки стил, с дебели каменни основи и стени, ръчно дялани дървени тавани, прозорци от цветно стъкло и обзавеждане от ковано желязо, като идеално се вписва в силуета на град Мелник.

Настаняване: Хотелът разполага с 14 двойни стаи със спалня, 2 двойни стаи с отделни легла, 4 тройни стаи, 2 Апартамента три звезди с капацитет 3-ма човека и 2 апартамента категория три звезди с капацитет за настаняване до 4-ма човека. Два от апартаментите са с камина.

Стаи: Телефон, цифрова телевизия, собствен санитарен възел и мини бар във всяка стая.

Ресторанти и барове: Ресторантът- механа е с капацитет от 75 места и предлага Българска национална кухня и дивечови специалитети, ястия от съвременната световна кухня, както и богата селекция от Мелнишки вина. Лоби бар с 30 места.

Услуги и удобства:  Wi-Fi интернет е наличен в публични зони и е без заплащане. Безплатен публичен паркинг е достъпен на място.

Развлечения: Богатата древна култура и множеството исторически забележителности в град Мелник го нареждат сред най-големите съкровища на България. Мелник е място с вековната винена традиция което прави това чудно място идеален избор, както за българи така и за чужденци любител и на добрата храна, виното и културата. В месноста има множество интересни места като Манастира на Ванга в месноста Рупите, Роженския Манастир, Мелнишките пирамиди, а самия град Мелник е под закрилата на ЮНЕСКО. Множество пешеходни маршрути водят началото си от града. Климатът в месността е подходящ за хора с дихателни проблеми и има над 250 слънчеви дни в годината. През 14-те века на своето съществуване най-малкия град в България- Мелник е съхранил многобройни паметници на културата от времето на траки, римляни, византийци и турци.

Цени на хотела

Стаи

Услуги на хотела

NУслугацена
1(BB) Закуска вкл. в цената0 лв.

Цената включва: нощувка, закуска, застраховка, туристическа такса.

* Хотелът си запазва правото да променя цените за всички празнични дни.

2008 Starry Travel Ltd. ©® Уеб дизайн Булгармарк ООД.