1 starsGuesthouse Axieros, Остров Самотраки, Гърция

Guesthouse AxierosGuesthouse AxierosGuesthouse AxierosGuesthouse AxierosGuesthouse AxierosGuesthouse AxierosGuesthouse AxierosGuesthouse AxierosGuesthouse AxierosGuesthouse Axieros

Хотел Axieros се намира в красивото село Хора (Chora или Samothraki) на остров Самотраки и е идеална дестинация за тези, които искат да се насладят на спокойствие и природа. Центъра на град Kamariotissa е на 5 км. от хотела, плажа е на приблизително 6 км., а Paleopoli на 4 км.

Настаняване:
Стаите разполагат с: климатик, кухненски бокс, баня с тоалетна.

Хора се намира във вътрешността на острова и на 6 километра разстояние от Камариотиса. Построена е амфитеатрално, далеч от морето, между склоновете на Саос. Хора е столицата на острова и построена така от жителите й за да избягват нашествията на пиратите, които плячкосваха островите.

Посетителят всъщност е очарован от един особен образ, този на средновековните руини (на влизане в Хора се намира Пиргос (Кула), който е остатък от суверенитета на Гатилузите, 1300-1400 след Христа), красивите тесни калдъръмени улички и алеи и архитектурата на малки двуетажни къщи, залепени една за друга със своите керемидени покриви и няколко стари почвени тераси.

Самотраки е уникален остров в Егейско море. Той е истински природен и културен паметник. Подходящо място за любителите на природата, защото съчетава планина, растителност и езера с водопади и всичко това на няколко метра от девствените плажове на острова.

Цени на хотела

Стаи

Услуги на хотела

NУслугацена
1Без изхранване0 лв.

Цените включват: нощувка.

Минимален престой: 3 нощувки в периода 01.07 - 15.09.2015

2008 Starry Travel Ltd. ©® Уеб дизайн Булгармарк ООД.